Over The Fungroup

Spanning, sensatie, glitter & glamour, een wereld vol fun. Voor extreme en speciale attracties op maat zit je bij The Fungroup helemaal goed! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties en willen jou steeds verrassen met unieke ervaringen. Veiligheid staat daarbij steeds voorop; al onze attracties beschikken over de hoogste veiligheidscertificering.

Benji-Fun is de verhuurder van extreme attracties en heeft alles in huis om om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Benji-Fun heeft het allemaal. No guts, no glory! 

 

Met de superleuke attracties van Fun-Fun wordt jouw evenement echt bijzonder. Veel plezier is gegarandeerd. Bij Fun-Fun huur je de leukste attracties, geschikt voor jong en oud. Van spelkussens tot opblaasbare glijbanen en van competitie attracties tot feestmateriaal, sinds 2004 is Fun-Fun de leverancier om jouw evenement een extra dimensie te geven. Bang dat het tijdens je evenement niet droog zal blijven? Vergeet dan niet om ook even een tent te huren, je kunt kiezen uit verschillende groottes. Kortom, wat je wensen ook zijn om je evenement te laten slagen, we helpen je graag.

 

Concert, popevenement of modeshow? Maak je evenement uniek en compleet met Rent-a-Stage. Hier huur je je mobiele podia, side-wings, regie accommodatie, catwalk, podiumaankleding en alle andere onderdelen die je nodig hebt om er een daverend succes van te maken. Ook het opbouwen en afbreken ervan laat je eenvoudig aan ons over. En wil je net even iets anders? Dan is het mogelijk om je podium of tent naar wens te personaliseren.

Kerkhofs Tent-Renting biedt een ruim aanbod aan tenten in diverse maten en modellen, gaande van party-tent tot kadertent. Onze tenten zijn niet enkel voorzien van de standaardbenodigdheden, maar bij ons heeft u ook de keuze om de tenten te laten aankleden met zwarte zeilen aan de binnenkant en wit aan de buitenkant. Dit om de lichtdoorlatendheid te beperken wat presentaties ten goede komt.

De tenten van Kerkhofs Tent-Renting zijn steeds leverbaar met dichte wanden, wanden met ronde ramen of landscape ramen. De tenten zijn tevens te verkrijgen met transparante wanden. We verankeren onze tenten steeds met gewichten of piketten in de grond. Op die manier kunnen we de veiligheid garanderen. Al onze tenten kunnen gekoppeld worden om op die manier een groter oppervlak te betrekken.

Als het ietsje specialer, exclusiever en buitengewoner mag zijn, brengen wij jou daar waar the sky the limit is! Spectaculair dineren op een hoogte van 50 meter terwijl je op culinair topniveau verwend wordt en geniet van een fenomenaal uitzicht op de omgeving? Of liever het meest unieke concert ooit beleven op hemelse hoogte, samen met 29 andere muziekliefhebbers? Met Events in the Sky bezorgen wij jouw gasten een onvergetelijke ervaring, hoog in de hemel! Een magisch moment wat niet snel vergeten zal worden!

Onze geschiedenis

In 1990 startte de jonge Stefan Kerkhofs met de oprichting van zijn geesteskind Benji-Fun. De onderneming stond in voor de commercialisatie van het elastiekspringen in België. Wat oorspronkelijk een hobby was, groeide later uit tot een fulltimebaan.

Benji-Fun bleef niet stilzitten. Mede doordat het netwerk van Stefan Kerkhofs bleef groeien, zag men dat er moest blijven geïnvesteerd worden. Zo volgden de nieuwe attracties zich in een rotvaart op. De Rocket, de House-Running, de Sky-Flyer en de Car-Dropping zijn maar enkele voorbeelden hiervan.

Stefan zag enkele opportuniteiten op andere markten en zo ontstonden er op korte tijd een resem nieuwe ondernemingen. Fun-Fun en Rent-a-Stage waren geboren. De corebusiness lag nu niet enkel meer bij de extreme attracties maar ook bij de verhuur van opblaasbare attracties, diverse spelen, podia en zoveel meer.

De kers op de taart kwam er in 2006 met de lancering van Dinner in the Sky. Mede door de grote media-aandacht werd dit concept een gigantisch mondiaal succes. Uit dit idee ontstonden onder meer ook de Marriage in the Sky en the Concert in the Sky.

Ondertussen is de onderneming al meer dan 25 jaar aanwezig in de evenementenwereld. Mede door zijn hoogst exclusieve attracties vonden wereldwijd al meer dan 50 landen de weg naar het Belgische Zonhoven.